landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Logo Vlaams-Brabant

"Fietsers welkom"

Naar aanleiding van de opmaak van een nieuwe editie van het fietsnetwerk lanceert de provincie Vlaams-Brabant het label "Fietsers  welkom".

Baat u een café, koffiehuis,… uit waar fietsers graag op adem komen en hebt u zin om de uitbating op kaart te zetten als fietsvriendelijke horecazaak en dit helemaal gratis? Dan is het fietslabel "Fietsers  welkom" iets voor u.

Voorwaarden

Als fietscafé hebt u alles in huis om het de fietstoerist naar zijn zin te maken: een veilige fietsenstalling, een sanitaire ruimte waar de fietser zich kan opfrissen, een EHBO-kit, een fietsreparatieset , een fietskaart ter inzage. Bovendien moet uw zaak tijdens het toeristisch seizoen geopend zijn op het moment dat de fietstoerist op de baan is (weekends).

Voordelen

In ruil hiervoor zorgt Toerisme  Vlaams-Brabant  voor heel wat promotie: een sticker als blijk van kwaliteitsgarantie,  u pronkt op de fietskaart Vlaams-Brabant en krijgt een volledige pagina op de website van Toerisme Vlaams-Brabant  en u wordt vermeld n de fietsrouteplanner. Met het toeristisch infopakket , de kaart van het Fietsnetwerk  Vlaams-Brabant en een handige display voor brochures maakt u elke fietser wegwijs. Dit alles wordt volledig gratis aangeboden!

Wat moet u doen?

Wilt  u het fietslabel aanvragen of  meer informatie? Ga dan naar de website van Toerisme  Vlaams-Brabant, www.toerismevlaamsbrabant.be/fietslabel, klik vervolgens op het blokje "Fietslabel  voor cafés/restaurants" en vul het formulier in. Gelieve dit te doen vóór 15 december 2017, anders kunnen de gegevens niet meer opgenomen worden op de nieuwe fietsnetwerkkaart.

Voor meer info: toerisme@vlaamsbrant.be