landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Jeugdraad steunt Villa Samson

Jeugdraad steunt Villa Samson

De kerstperiode komt er aan, en dat wil zeggen: tijd voor de Warmste Week van Studio Brussel. Onder het motto ‘iedereen zorgt voor iedereen’ heeft ook weer de jeugdraad van Roosdaal een mooi project gevonden waarvoor zij zich willen  inzetten!

Dit jaar zamelen zij namelijk geld in voor Villa Samson … Villa wat?!

Je leest het goed, Villa Samson! Dit is een huis naast het UZ Brussel waar de huisdieren van de patiënten op bezoek kunnen komen. Het is een uniek concept in Europa en is een warme plek vol hoop, troost en liefde, een plek waar je je ziekte even kan vergeten. Villa Samson is er voor alle patiënten van het UZ Brussel, maar het zijn vooral oudere mensen en kinderen die de nood voelen om hun dier nog eens te zien. De peter van dit project is Danny Verbiest, u misschien beter bekend als: Samson!

De jeugdraad is op zondag 17 december op de Kerstmarkt van Roosdaal terug te vinden. Aan hun stand kan je een verzoeknummer aanvragen tegen een vrije bijdrage. Ook verkopen zij soep, warme choco, croque monsieurs en gin tonic voor het goede doel. Kan je er niet geraken, maar wil je toch je steentje bijdragen? Geen probleem! Stuur je verzoekplaatje naar jeugd@roosdaal.be Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken en stort je bedrag op het rekeningnummer van de jeugdraad: BE24 0012 7895 8538.

Net als vorig jaar zal de actie van de jeugdraad worden versterkt door een actie van GBS Triangel. Samen hopen we opnieuw een mooi bedrag in te zamelen voor Villa Samson!