landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Geen inwonerszwemmen

Sluiting zwembad MPC Sint-Franciscus: stopzetting inwonerszwemmen

Op vrijdag 9 augustus 2024 vernamen wij het nieuws dat het zwembad van MPC Sint-Franciscus met onmiddellijke ingang moet sluiten omwille van ernstige betonrot in de dragende structuur van het gebouw,. Een zeer moeilijke beslissing voor de directie van MPC Sint-Franciscus die werd genomen in het belang van de veiligheid van de sporters.

Deze beslissing betekent dan ook dat het lokaal bestuur het inwonerszwemmen voor Roosdaalse inwoners op maandagavond en zondagvoormiddag zal moeten stopzetten. Wij bedanken het MPC Sint-Franciscus voor de jarenlange samenwerking.

De resterende zwembeurten van reeds aangekochte tienbeurtenkaarten zullen worden terugbetaald. Deze kaarten zijn niet geldig in andere zwembaden. Ben je in het bezit van een tienbeurtenkaart en wil je een terugbetaling aanvragen? Dan kan je in de maand september tijdens de openingsuren langskomen op de dienst Welzijn en Vrije Tijd van het lokaal bestuur (bureau in de bibliotheek). Nadat je de tienbeurtenkaart en het ingevulde aanvraagformulier voor terugbetaling hebt afgegeven, zullen de resterende bedragen worden teruggestort op het opgegeven rekeningnummer. Het aanvraagformulier wordt op onze website geplaatst van zodra mogelijk.

Inwoners van gemeente Roosdaal kunnen in de zwembaden van onze buurgemeenten Liedekerke en Ternat terecht aan inwonerstarieven.

Aanvraagformulier terugbetaling aangekochte tienbeurtenkaart inwonerszwemmen:

Nog vragen? Contacteer sport@roosdaal.be.