landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Bewegen op verwijzing - zomerwandeling

Een zomerwandeling met dat tikkeltje meer!

Kom samen met onze beweegcoach Dirk op woensdag 18 augustus wandelen in onze mooie gemeente. De wandeling start om 19 uur aan de kerk van Pamel (Brusselstraat) en bedraagt ongeveer 4,8km.

A.d.h.v. QR-codes kunnen de deelnemers tijdens de wandeling, onder begeleiding van Dirk, 6 fijne, laagdrempelige spierversterkende oefeningen doen!

Inschrijven?

  • Deelnemen is gratis, maar inschrijven vooraf is verplicht! Stuur een mailtje naar sport@roosdaal.be
  • Vermeld zeker je naam, voornaam, leeftijd, GSM-nummer en mailadres.
  • Max. 25 deelnemers

Blijven wandelen!

Daarnaast zijn doorheen onze gemeente drie laagdrempelige wandeltrajecten uitgestippeld, in samenwerking met Pasar Roosdaal. Deze wandelingen zijn telkens ongeveer 5 km lang en onderweg vind je QR-codes naar filmpjes met laagdrempelige spierversterkende oefeningen van onze coach Dirk. Zo kan je op eigen tempo en op het eigen gekozen moment de zomerwandelingen doen! Je hebt enkel de routebeschrijving en een mobiel apparaat met internetverbinding en QR-codescanner nodig. De QR-codes blijven beschikbaar tot eind september 2021. De drie startlocaties zijn de kerk van Pamel, GC het Koetshuis en de kerk van OLV-Lombeek. Hieronder vind je de routebeschrijving per wandeltraject. De routes zijn niet uitgepijld. Met de QR-code bovenaan de routebeschrijving of de link onderaan, kan je deze ook openen op je mobiele apparaat. Veel wandelplezier!

De wandelbrochure kan je tijdens de openingsuren van het gemeentehuis, en na afspraak (054/89.13.52 of sport@roosdaal.be) afhalen in het gemeentehuis of downloaden via onderstaande link:

Download de wandelbrochure hier.

Onderweg kom je verschillende QR-codes tegen. Kan je eentje niet meteen vinden of is er eentje verdwenen? Dan helpen onderstaande overzichten per wandeling je even op weg. Meld het ons zeker als er een QR-code verdwenen of beschadigd is. Dat kan telefonisch via 054/89.13.52 of via e-mail naar sport@roosdaal.be.

Met deze QR-codes kan je ook thuis de oefenen nog eens opnieuw doen.

Overzicht locaties QR-codes Pamel
Overzicht locaties QR-codes Strijtem-Borchtlombeek
Overzicht locaties QR-codes OLV-Lombeek