landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Kerstbomen versieren

Afgelopen week verschenen naar goede gewoonte her en der kerstbomen in het Roosdaalse straatbeeld. Je kan ze vinden in de verschillende deelgemeentes aan de kerken, scholen en andere openbare gebouwen. Op dit ogenblik zijn deze kerstbomen maar kaal zonder versiering, dus dat kan beter! Daarom roept het gemeentebestuur de inwoners op om creatief aan de slag te gaan! Wij geven jullie namelijk carte blanche om deze kerstbomen mooi te versieren.

Enkele voorwaarden zijn wel:

  • De versiering is zo duurzaam mogelijk (bv. geen gebruik van vervuilende materialen die in de natuur kunnen terecht komen, bv. cd’s).
  • Denk eraan dat de decoratie bestand moet zijn tegen alle weersomstandigheden, werk dus met materialen die hier tegen kunnen, zorg ervoor dat tekeningen beschermd zijn d.m.v. plastic folie,… 
  • Zorg ervoor dat de aangebrachte versieringen goed vastgemaakt worden aan de takken van de bomen, zodat deze niet de straat kunnen opwaaien.
  • We rekenen erop dat onze creatievelingen zorgen voor originele versiering met een duidelijke link naar kerstmis, onze gemeente,… Laat je creativiteit de vrije loop!

De deelnemers aan deze actie zijn vrij om zelf een boom te versieren naar keuze. Hou er rekening mee dat dit zo coronaveilig dient te gebeuren!  

Doe jij ook mee? Deel je foto’s via Facebook of Instagram met vermelding van #roosdaalhelpt (vergeet je bericht niet openbaar te zetten). Je kan ook altijd een foto doorsturen naar vrijetijd@roosdaal.be!

Dankjewel alvast om ons te helpen om de kerstsfeer naar Roosdaal te halen!