landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Middenstand

Handel en horeca

Handels- en horecazaken verdienen een ruggensteuntje om de impact van de Covid-19 pandemie ter verzachten. Zaken die zelf initiatieven nemen als: online verkoop, huis-aan-huis bedeling, aanbieden van afhaalmaaltijden,… vragen we om dit te melden. Bezorg ons de nodige gegevens: naam van de zaak, adres, openingsuren, aanbod,… en wij vermelden je op onze site. Via nicole.vanschepdael@roosdaal.be

Kraslotentombola

De kraslotentombola is ten einde. Winnende loten kunnen sinds 31 oktober niet meer ingediend worden bij de deelnemende handelaars en verliezen bijgevolg hun waarde. Handelaars die in het bezit zijn van winnende loten bezorgen deze onder gesloten omslag en met vermelding van het rekeningnummer waarop de totale waarde mag gestort worden, bij: dienst welzijn en vrije tijd, Nicole Van Schepdael, Strijtemplein 15 te 1760 Roosdaal, 054 89 49 01. Inleveren kan tot en met maandag 30 november 2020.

Richtlijnen voor tijdelijke constructies

Voor uitbaters/werkgevers die de oppervlakte van een inrichting (bv. horeca, kantoor,…) tijdelijk willen uitbreiden, heeft de Hulpverleningszone Vlaams-Brabant West zonale richtlijnen opgesteld zodat de opbouw van de tijdelijke constructie in veilige omstandigheden gebeurt. Tijdelijke constructies zijn constructies die geplaatst worden om de oppervlakte van de zaak uit te breiden om te kunnen voldoen aan de coronamaatregelen die nodig zijn om de exploitatie, uitbating verder te kunnen zetten. De richtlijnen zijn via deze link terug te vinden op de website van de Hulpverleningszone Vlaams-Brabant West.