landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Verkeersbord werken

Werken Kapellestraat en Omer De Vidtslaan

Update 24/02/2020:

De werken schieten goed op.

  • Onder voorbehoud van (weers- en werf)omstandigheden zal er vanaf 27/02/2020 hinder zijn ter hoogte van het kruispunt Omer De Vidtslaan/Lombeekstraat (vermoedelijke timing: ongeveer 1 week). Gelieve de omgeving te vermijden voor zover mogelijk. De aannemer doet er alles aan om de werken zo snel als mogelijk te laten opschieten.
  • Hierdoor is de Omer De Vidtslaan en Lombeekstraat vanaf 27/02/2020 alleen toegelaten voor plaatselijk verkeer (handelaars zijn bereikbaar):
    • het doorgaand verkeer van de Omer De Vidtslaan (verbinding N8 - Pamel centrum) wordt omgelegd via de N8 en Tenzuivenestraat
    • het doorgaand verkeer van de Lombeekstraat (verbinding N8 – Ledebergdries) wordt omgelegd via de N8, Tenzuivenestraat en Kapellestraat
  • De Lijn werd op de hoogte gebracht en de bussen volgen tijdelijk de omlegging. (www.delijn.be).

Werken Kapellestraat en Omer De Vidtslaan

Klik op bovenstaande kaart voor een groter formaat.

Update 15/01/2020:

Te Kapellestraat en Omer de Vidtslaan (wegvak tussen het kruispunt met de Tenzuivenestraat en het kruispunt met de Lombeekstraat, t.e.m. huisnummer 55) zijn er nutswerken gepland. Handelaars in die zone kregen recent een brief van Vlaio m.b.t. het aanvragen van een hinderpremie. Door een fout ingegeven einddatum door de Watergroep stond in die brief ten onrechte dat de werken duren tot mei 2021. Die einddatum klopt niet. De Watergroep heeft intussen online de datum aangepast (in de brief aan de handelaars staat een url vermeld, daarnaast ook te vinden op www.hinderinkaart.be/detail/6431775).
De concrete startdatum van de werken ligt nog niet vast, dat is allicht eind januari/begin februari 2020. Er wordt vermoedelijk een 4-tal weken gewerkt (afhankelijk van weer- en werfomstandigheden). Plaatselijk verkeer wordt toegelaten, het doorgaand verkeer wordt omgelegd. Kort voor de start van de werken krijgen de betrokken bewoners ook een brief van de uitvoerende aannemer/nutsmaatschappij in de brievenbus.