landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Foto glasvezelkabel

Fiberklaar: aanleg glasvezelkabel in Pamel

Netbeheerder Fiberklaar is bezig met de aanleg van zijn glasvezelnetwerk in Roosdaal.

De aanleg is een hele klus, dus gaan Fiberklaar en aannemer Circet Infra Fiber stap voor stap aan de slag. Als jouw woning aansluitbaar is, krijg je een brief in de bus zodra jouw wijk aan de beurt is.
Op heel wat locaties moet het trottoir, fietspad of de wegberm opgebroken worden.
De aanleg gebeurt in overleg met het lokaal bestuur. Waar mogelijk worden de werken gecombineerd met andere infrastructuurwerken om de overlast tot een minimum te beperken.

Eerst aan de beurt was de as Nieuwe Kaai - Gootjesstraat – Brusselstraat - Pamelse Klei – Jozef De Schepperstraat - Omer De Vidtslaan.
Inclusief Turfput, Dikken van Pamelstraat, Rik Van Saenestraat, Tuinwijk, Amerikaweg, Opperheilbeekweg en Nederheilbeekweg.
Verwachte einddatum: 7 juni 2024

Volgende aan de beurt is de as Kaaistraat – Lange Kamstraat.
Inclusief Kerkhofstraat, Piezelstraat, Begaardenstraat en Steenberg.
Verwachte startdatum: 10 juni 2024
Verwachte einddatum: 30 augustus 2024

Kaart Fiberklaar

 

Fiberklaar legt de glasvezelkabels aan en maakt – als je dat wil en zonder verplichting – je woning gratis fiberklaar. Je kiest daarna zelf een abonnement voor internet via fiber bij één van de providers die gebruikmaken van het netwerk. Dat kan meteen na de aansluiting of later. Ook dat beslis je zelf.
Als commerciële netwerkbeheerder biedt Fiberklaar zelf geen internet aan. Het verhuurt zijn glasvezelnetwerk aan verschillende telecomoperatoren. Als particulier kies je altijd zelf met welke provider je een abonnement afsluit voor internet via fiber en wanneer je dat doet.
Als consument betaal je voor de aanleg en de aansluiting in jouw woning niets aan Fiberklaar. Alle inwoners binnen het projectgebied krijgen dus een gratis aansluiting aangeboden, vrijblijvend en zonder abonnementsverplichting. Zolang de aannemer in jouw buurt aan de slag is, kan hij relatief snel jouw aansluiting voorzien.

Wil je weten of jouw woning binnen het aansluitbare gebied valt? Doe dan de check op fiberklaar.be/check-jouw-adres.

Afhankelijk van waar je woont, inspecteert de aannemer de woningen om de aanleg van het fibernetwerk voor te bereiden. Ze nemen ook graag bij jou een kijkje, om te zien hoe de glasvezelkabel het best je woning binnenkomt. Dit bezoek houdt geen enkele verplichting in. Je beslist zelf of je een fiberaansluiting laat plaatsen, met of zonder abonnement.
De Fiberklaar-medewerkers hebben een badge en dragen kledij met het logo van Fiberklaar.

Heb je nu al een vraag of maak je graag een afspraak voor een huisbezoek? Neem dan contact op met de aannemer via infra@fiberklaar.be of op het nummer 03 653 43 60 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).

Meer info over glasvezel en Fiberklaar op fiberklaar.be/faq.

www.fiberklaar.be/nl/projecten/roosdaal