landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Weekend van de Jeugd 2019

Naar jaarlijkse gewoonte staat in het weekend van 18-20 oktober 2019 alles in Roosdaal opnieuw in het teken van de jeugd tijdens het "Weekend van de Jeugd".

Drie dagen lang worden allerlei activiteiten op touw gezet voor de Roosdaalse jeugd.

Klik hier om de affiche te bekijken

Vrijdag 18 oktober 2019: Dag van de Jeugdbeweging

Meer dan 250.000 jongeren gaan elke week naar hun jeugdbeweging. Ze brengen er hun vrije tijd door en maken er vrienden voor het leven. En dat willen we met deze feestdag vieren! Alle leden van jeugdbewegingen gaan die dag in hun uniform naar school, naar het werk,… En in Roosdaal wapperen de vlaggen van de jeugdbewegingen aan het gemeentehuis!  

Vrijdag 18 oktober 2019: Muzikale avond in JH Splinter

Traditiegetrouw zet Jeugdhuis Splinter in het weekend de deuren open voor de Roosdaalse jeugd. Speciaal voor het Weekend van de Jeugd mag het op vrijdagavond 18/10 wat meer zijn en kan je je verwachten aan een muzikale avond met enkele stevige optredens!

21u30 - Sustain

Rockband met talent uit Liedekerke en Roosdaal die bekend staat voor hun stevige rockmuziek met een explosieve sound.
Finalist Zennetoer 2019

23u - De Kanaalvissers

De Kanaalvissers varen tegen de stroom in, ze brengen snedige Nederlandstalige rock die u vastbijt om vervolgens nooit meer los te laten. Opgegroeid op het ruige Kanaal, wankel en verliefd op het vaste land.
Winnaar Zennetoer 2019

Zondag 20 oktober 2019: Speeldorp & Bumperballtornooi

Op zondag 20/10 worden de speelplaats en speelweide van Triangel Pamel (Brusselstraat 27) omgetoverd tot een speelplek voor de jeugd. Van 14u tot 17u vind je hier een superleuk speeldorp met allerlei springkastelen en andere animatie.

Op het kunstgrasveld (achter Triangel Pamel) kan je tegelijkertijd deelnemen aan een knotsgek Bumperballtornooi (vanaf 12 jaar)! Een ludiek voetbaltornooi met net dat ietsje meer. Supporters welkom!

Ploegjes van 5 personen (+ evt. max. 2 spelers om te wisselen, er mogen max. 5p per ploeg tegelijkertijd op het veld staan) zullen het tegen elkaar opnemen in enkele korte wedstrijdjes in een reeks vanaf 12 jaar en een reeks vanaf 16 jaar.
Per reeks kunnen er max. 8 ploegjes inschrijven.
De beide tornooien starten om 14u en eindigen rond 17u.

Inschrijven voor het Bumperballtornooi doe je via jeugd@roosdaal.be, met vermelding van het aantal ploegjes + het aantal personen dat je wilt inschrijven en aan welke reeks (12+ of 16+) je wilt deelnemen.

Klik hier om de affiche te bekijken