landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Molenjogging 2023

Molenjogging op paasmaandag 10 april 2023

Op paasmaandag 10 april 2023 organiseren de Roosdaalse Sportraad en het gemeentebestuur hun jaarlijkse Molenjogging. Lopers kunnen tijdens de jogging vanuit Pamel een stukje van onze mooie streek ontdekken!

Vertrek en aankomst zijn voorzien op de site van ‘t Sportvlot (Brusselstraat 29, 1760 Roosdaal). De inschrijvingsstand, kleedkamers en de bar bevinden zich in het gebouw ‘t Sportvlot.

De deelnemers kunnen kiezen tussen een parcours van ca. 6 km of van ca. 12 km. Zij worden verwacht om 10u15 aan de start.
Voor de allerkleinsten wordt er dit jaar opnieuw een gratis kinderjogging georganiseerd, met start om 9u30.

Ontdek het parcours hier:
www.routeyou.com/nl-be/route/view/10471985/looproute/molenjogging-2023

Voor deze jogging betaal je 5 euro, hierin zit de deelnameprijs, verzekering en een leuk aandenken vervat. Voor de winnaars voorzien we mooie prijzen!

Inschrijven kan ter plaatse. Als je toch graag vooraf inschrijft, kan dat door een e-mail te sturen naar sport@roosdaal.Be met vermelding van je persoonlijke gegevens en de afstand die je wenst te lopen.
Let op: de parkeermogelijkheden in het centrum van Pamel zijn beperkt! Carpoolen of met de fiets komen is daarom aanbevolen. Parkeren kan onder andere op de parkings van Triangel Pamel, voor de kerk, op het plein, in de Gasthuisstraat,… De parking vlak aan Sportvlot is voorbehouden voor de medewerkers.