landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Logo schat van Vlieg

Schatten van Vlieg 2019

Schilderen met choco, heksensoep brouwen of eten met je voeten? Hoe verfijnd is jouw smaakzin?

Vlieg verstopt deze zomer, van 29 juni 2019 tot 31 augustus 2019, schatkisten in heel Vlaanderen en Brussel. Ga op zoek naar een (of meer) van de 300 schatten van Vlieg en verken een verrukkelijk parcours. Vind je de schatkist? Dan krijg je een smaakboekje boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen. Vlieg maakte een rood, blauw en groen smaakboekje en verstopte in elk boekje heerlijke spelletjes en smaakvolle stickers. Wil jij ze alle drie verzamelen? Doe dan mee aan minstens drie zoektochten. Wedden dat dit smaakt naar meer?

Wat proef je in Roosdaal?

Je kan deze zomer in Roosdaal schatten zoeken van 29 juni tot 31 augustus. Er zal een schat verstopt zijn in de bibliotheek en ergens in deelgemeente Pamel. Zet jij je speurneus aan het werk?

Voor de buitenzoektocht is het startpunt van de tocht de bibliotheek van Roosdaal. Een schattenkaart kan je krijgen in de bibliotheek, GC Het Koetshuis of het gemeentehuis. Als de bibliotheek open is, kan je meteen ook de schat in de bib zoeken en heb je dubbel zoveel speurplezier!

Meer info op:

www.schattenvanvlieg.be