landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Roosdaal Zomert 2021

Roosdaal Zomert is terug! Ook dit jaar mogen jeugdraad en jeugddienst Roosdaal, JH Splinter en de jeugdbewegingen Roosdaal verwarmen met fijne muziek en zomerse sfeer, uiteraard in een coronaveilig jasje. We verwelkomen je graag op donderdag 1 juli, 8 juli, 19 augustus en 26 augustus op het terras van JH Splinter en GC het Koetshuis voor deze zalige zomeravonden!

Het programma:

Donderdag 1 juli 2021 - NAFT

NAFT. Dat zijn blazers die blazen, drummers die drummen en juichers die juichen.

NAFT laat elk feestje draaien, laaien, ontploffen. NAFT blaft en likt aanstekelijk in je oorschelp met een eigenzinnige mix van house, techno en de betere beats.

NAFT ontstond in de zomer van 2018 op de Gentse feesten. Sindsdien is de formatie aan een gestage opmars bezig in België en Nederland vanuit hun thuisbasis Gent. Ondertussen stonden ze op meer dan 100 podia waaronder de Paradiso (Amsterdam), Polé Polé (Gent), Leffingeleuren, Zeverrock, Oerol Festival, Dour, Dranouter, Ruigoord,... En nu kunnen ze dus het mooie Roosdaal toevoegen aan hun palmares!

Donderdag 8 juli – The Kicks

Deze coverband uit het Pajottenland staat garant voor ambiance! Ze gooien gekende nummers in hun eigen Kicks jasje en doen dat met verve! We zagen ze al op de Pallieterfeesten in 2019 en nu komen ze hun kunnen nog eens tonen tijdens onze tweede zomeravond!

Reserveer nu je tafel voor 8 juli: https://forms.gle/GRQvT9RYzW4xNhmF8

Donderdag 19 augustus – Jerk Beefy / The A-Tease

Jerk Beefy is een Belgische band die punkrock en poppunk brengt met invloeden van Blink 182, Green Day en nog veel meer. Ze brachten recent hun EP “nightcap” uit op alle streaming platformen! Deze muzikanten uit Eizeringen, Affligem, Aalst en Liedekerke komen in Roosdaal dus dichtbij huis het beste van zichzelf geven!

Zoals de naam al doet vermoeden is The A-Tease een rasechte 80's Tribute Band met roots in onze buurgemeente Ninove. Duik terug onder in de periode van Dynasty, Commodore 64 en van Atari, van the Terminator en Star Wars tot Avro's Toppop. Reis met hen mee naar de jaren van Springsteen en Michael Jackson, van Lionel Richie en van the Eurythmics...

Donderdag 26 augustus– Tropical Vibes i.s.m. GROS

Om de zomer op een perfecte manier af te sluiten halen we de tropische vibes naar Roosdaal! We zorgen voor een avond die je doet wegdromen naar warmere oorden met zinderende muziek en een zuiderse sfeer! Voor deze avond werken we samen met GROS, de Roosdaalse raad voor ontwikkelingssamenwerking.

De Leuvense “globetrotting artivists” van Los Callejeros zorgen voor de muziek en brengen een eigenzinnige sound waarin vrij geëxperimenteerd wordt met Afro-latingrooves, Etnic-folkmusic, reggaeskanks, jazz & rock invloeden, Balkanese zigeunerritmes en een tikkeltje Europese tranen. Urban slang poëzie over levensomvattende clichés & visies op wereldse thema’s staan klaar om je verbeelding te prikkelen en jou te vervoeren tot een hartverwarmend zuiders volksfeest.

Praktisch:

Alle avonden van Roosdaal Zomert worden georganiseerd op het terras van JH Splinter en Gemeenschapscentrum het Koetshuis. De deuren openen telkens om 20u. Omwille van de beperkingen die de maatregelen tegen COVID-19 met zich meebrengen, zullen we werken op reservatie en is de grootte van je gezelschap beperkt. Ook het aantal beschikbare tafeltjes is gelimiteerd.

roosdaalzomert2021