landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Zwemmen

Inwonerszwemmen in Roosdaal op afspraak

Door het grote succes van het inwonerszwemmen in het MPC Sint-Franciscus in Roosdaal en de beperkte capaciteit door de huidige coronamaatregelen is het gemeentebestuur van Roosdaal genoodzaakt om zwemmen op reservatie in te voeren.

Vanaf donderdag 1 april 2021 kan je via het online reservatiesysteem een tijdsblok reserveren om te gaan zwemmen in het zwembad van het MPC Sint-Franciscus.

Hoe reserveren

Via www.roosdaal.be/zwemmen kies je uit de openstaande blokken diegene die voor jou het beste past. Na boeking wordt een bevestigingsmail gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Bij aankomst in het zwembad toon je je bevestiging (afgedrukt of op het scherm van je smartphone) en betaal je je zwembeurt.

Enkel personen die ingeschreven zijn, worden toegelaten tot het zwembad. Uiteraard wordt gevraagd de geldende coronarichtlijnen in het zwembad te blijven volgen.

Lukt het je niet om online in te schrijven, dan kan je ook via sport@roosdaal.be of 054 89 13 50, tijdens de kantooruren, een reservering maken.

Reservatieblokken

Op zondag zijn er drie reservatieblokken:

  • van 8u30 tot 9u50;
  • van 9u50 tot 11u20;
  • van 11u20 tot 12u30

Op maandag zijn er twee blokken:

  • van 18u30 tot 20u00;
  • van 20u00 tot 21u30

Meer informatie

Voor meer informatie kan je terecht bij de dienst vrije tijd via mail sport@roosdaal.be of telefonisch via 054 89 13 50.

We danken je alvast voor het naleven van de afspraken tijdens je bezoek aan het inwonerszwemmen. Veel zwemplezier!