landschap hoofding 1

Waar zoekt u naar?

Graag uw suggesties !

Heeft u ergens een foutje ontdekt?
Zocht u iets wat u niet vond op onze website?
Heeft u suggesties voor nieuwe toepassingen op onze website?

Bezorg ons uw feedback en help ons
om deze site te verbeteren!

Logo Tifogame

Wie wordt deze zomer dé voetbalkenner van Roosdaal

Komende zomer staat het EK voetbal voor de deur en wordt het voor onze ‘Gouden Generatie’ stilaan het tornooi van de laatste kans op eeuwige roem. Staan onze Rode Duivels in juli op de Grote Markt met de beker of worden we opnieuw gedwarsboomd door de Fransen? Roosdaal heeft alvast een leuke actie in petto voor al zijn bedrijven, handelaars, verenigingen en inwoners. Ze organiseert in samenwerking met Tifogame een online pronostiek spel waar iedereen deel aan kan nemen.

Als handelaar, vereniging, bedrijf of vriendengroep kan je je gratis registeren op www.tifogame.be. Via een gepersonaliseerd platform kan er binnen de vereniging, het bedrijf of de vriendengroep, maar ook met derden, pronostieken worden gehouden wie het EK dit jaar zal winnen.

Tifogame is een leuke vorm van team-building en een tof initiatief om je leden online samen te brengen. Met dit initiatief wil het gemeentebestuur van Roosdaal de lokale economie ook een boost te geven en shoppen voor haar inwoners opnieuw fun maken.

Gratis registratie

Wie zich online registreert voor de actie (handelaar, vereniging, instelling,…), ontvangt gratis een gepersonaliseerde pronostiek, met een eigen prijzenpot en een eigen klassement.

De gemeente levert alle tools aan om van Tifogame een succes te maken. Het voorziet de organisatoren promotiemateriaal zoals toffe posters en flyers en voor de horecazaken speciaal ontworpen placemats en bierviltjes.

Deelnemen als inwoner

Als inwoner van Roosdaal kan je op zoek gaan naar deelnemende handelaars of via www.tifogame.be bekijken welke pronostieken er worden aangeboden op het platform van Roosdaal.

Daarnaast is er ook een overkoepelend klassement waar we op zoek gaan naar dé voetbalkenner van Roosdaal. Uiteraard gaat dit gepaard met een mooie prijs!

Inschrijven

Organisatoren schrijven zich gratis in via www.tifogame.be.
Voor het praktisch verloop van het spel, vragen we de organisatoren (handelaars, verenigingen, bedrijven en vriendengroepen) zich te registreren vóór maandag 26 april 2021. De eerste 50 organisataties die zich registreren als organisator op het pronostiekplatform ontvangen een exclusieve Select bal met het logo van de gemeente Roosdaal.

Als inwoner kan je vanaf de maand mei op zoek gaan naar deelnemende handelaars, verenigingen, … die een pronostiek aanbieden via www.tifogame.be. Deelname is gratis.

Meer informatie

Alle informatie over het spel is verkrijgbaar bij Nicole Van Schepdael via e-mail nicole.vanschepdael@roosdaal.be of telefoon 054 89 49 01.

 

Wij rekenen alvast op jullie enthousiaste medewerking om het EK-voetbal in Roosdaal in de kijker te zetten!